Skriptide soovimine
#1
Pmst sama teema, mis põhineb sellele: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=187229
Quote:This thread is for people to post gamemode and filterscript ideas, in an effort to find people willing to help them make it. Please keep all requests to this thread, and do NOT flame or bump!

Niiet ärge kartke midagi küsida.
Reply
#2
Keegi saaks Kiida/Hoiata/Eemalda hoiatus süsteemi teha?
Oleksin VÄGA tänulik!
Reply
#3
(12.02 2012, 19:37)Armani Wrote:  Keegi saaks Kiida/Hoiata/Eemalda hoiatus süsteemi teha?
Oleksin VÄGA tänulik!

Code:
enum pInfo
{
    ...
    Hoiatused,
    Kiitused,
    ...
};
new PlayerInfo[MAX_PLAYERS][pInfo];

sedasi.. teed ise järeldusi..
Code:
if(strcmp(cmd, "/hoiata", true) == 0)
{
    tmp = strtok(cmdtext,idx);
    if(!strlen(tmp))
    {
        SendClientMessage(playerid,-1,"/hoiata (mängija)");
        return 1;
    }
    giveplayerid = ReturnUser(tmp);
    if(IsPlayerConnected(giveplayerid))
    {
        PlayerInfo[giveplayerid][Hoiatused]++;
        SendClientMessage(giveplayerid, -1, "Sind hoiatati!");
    }
    return 1;
}
Reply
#4
Wut?? Ma ei saa sellest mitte kui midagi aru.

Ma ei saa aru, kus asub nagu et Kiitused +1/-1 jne..
Reply
#5
(12.02 2012, 20:01)Armani Wrote:  Ma ei saa aru, kus asub nagu et Kiitused +1/-1 jne..
PlayerInfo[giveplayerid][Hoiatused]++;
(See annab ühe juurde, aga -- puhul võtab ühe maha.)

Kasvõi..

PlayerInfo[giveplayerid][Hoiatused] += 1; // Lisab juurde

PlayerInfo[giveplayerid][Hoiatused] -= 1; // Võtab maha
Reply
#6
Tänud, aga nüüd veel üks viimane mure.

Ma kasutan Aprezti poolt tehtud GMi, mingi starteri oma mille SAMP foorumist sain, ning tõlkisin eestikeelde ja puha, ning nüüd on vaja seda, et skoori tuleks.

Ma tahaks et iga mängutunniga tuleb +1 skoor, ning et salvestaks ära.
Palun aidake sellega..
Reply
#7
Tere,

Nimelt, oleks vaja dünaamilist bensiini süsteemi kus masinal läheb bensiin maha timeriga isegi kui autost väljas oled, kuid mitte siis, kui mootor seisab.


Tänud: Ld Est Ld
Reply
#8
(15.02 2012, 01:28)Ld Est Ld Wrote:  Tere,

Nimelt, oleks vaja dünaamilist bensiini süsteemi kus masinal läheb bensiin maha timeriga isegi kui autost väljas oled, kuid mitte siis, kui mootor seisab.


Tänud: Ld Est Ld


Teed timeri. Näiteks 60 sekundit, siis võtab sult 60 sekundi tagant 1 ühiku bensiini maha

Code:
SetTimer( "BensiiniEemaldus", 60000, 1 );

Nüüd sinna alla teeme loopi

Code:
for( new i = 0; i < MAX_VEHICLES; i++ ) {

Sinna loopi alla lisame, et kui sõidukil mootor käib siis eemaldab bensiini.

Code:
if( AutoMootor[ i ] == 1 && AutoBensiin[ i ] > 0 ) { AutoBensiin[ i ] --; }
Kui bensiin on otsas, siis ta paneb mootori kinni:
Code:
if( AutoMootor[ i ] == 1 && AutoBensiin[ i ] == 0 )
{
     AutoMootor[ i ] = 0;
     AutoBensiin[ i ] = 0;
    // Kui sa ikka kasutad 0.3c mootori võimalusi siis tuleb ka see:
     SetVehicleParamsEx( i, VEHICLE_PARAMS_OFF, lights, alarm, doors, bonnet, boot, objective );
}
Reply
#9
Tere sooviks teada kuidas teha grupeeringut ränkidega nt Anonymous siis Right Hand Man Left Hand man jne
Reply
#10
Teed uued muutujad ( Need lisad enda vanade muutujate hulka. )
Code:
enum mInfo
{
       pGrupeering,
       pAuaste,
};

Nüüd auastme kuvamiseks teed näiteks sellise asja:
Code:
stock Auaste(playerid)
{
     new rNimi[ 50 ];
     if( Info[ playerid ][ pGrupeering ] == 1 ) // Kui kasutaja grupeeringu id on 1
     {
          switch( Info[ playerid ][ pAuaste ] ) // Siis hakkab valima auastmeid
          {
                case 0: rNimi = "Rank0Nimi"; // Kui valitud auaste on 0, siis rNimi on võrdne sellega mille sa " " sisse paned.
                case 1: rNimi = "Rank1Nimi"; // Kui valitud auaste on 1, siis rNimi on võrdne sellega mille sa " " sisse paned.
                case 2: rNimi = "Rank2Nimi"; // Kui valitud auaste on 2, siis rNimi on võrdne sellega mille sa " " sisse paned.
                // Ja nii jätkad palju sa ranke tahad.
          }
     }
     return rNimi; // Lõpus ta annab vastuse 'rNimi', ehk selle mille me üleval ära märkisime
}

Kui soovid nüüd auastet kuvada tekstis ( Näiteks /andmed all )

Siis kasuta:
Code:
new tekst[ 64 ];
format( tekst, sizeof( tekst ), "Sinu auaste: %s", Auaste( playerid ) );
SendClientMessage( playerid, -1, tekst );

Ja neid auastme numbreid hakkad muutma ise mingi commandiga mille teed / oled teinud.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)